• 17 JANUARI 2013 14:13

    Bloggen Uppdrag Barn avslutades hösten 2012

    Under nästan fem år drev Childhood bloggen Uppdrag Barn, där våra medarbetare skrev om stort och smått i arbetet för att ge utsatta barn ett bättre liv. Bloggen var en del av Childhoods samarbete med Vattenfall, som var Major Partner till Childhood mellan åren 2005-2012. Vattenfall stod för konceptidé och kostnader, medan Childhood fyllde bloggen med innehåll.

    När samarbetet avslutades 2012 lades bloggen ner. Men många av inläggen som gjordes under åren är fortfarande relevanta och berättar mycket om hur Childhood arbetar för familjer i riskzonen, gatubarn, barn i samhällets vård och barn utsatta för övergrepp. Därför har vi valt att låta bloggen finnas kvar som ett arkiv, som vi hoppas kan komma till nytta för dem som söker kunskap och information kring barnrättsfrågor. Den som vill veta mer om Childhoods arbete och följa oss framöver rekommenderar vi att besöka vår hemsida www.childhood.org

    Hälsningar
    World Childhood Foundation

Kommentera