• 25 SEPTEMBER 2012 14:23

  Miniprinsessor, miniprinsar och en alldeles, alldeles underbar galapremiär

  En rosenträdgård, ljuv musik, söta möss och mängder med miniprinsessor och miniprinsar. Jag talar givetvis om galapremiären av Askungen som Disney arrangerade i söndags på Skandiabiografen i Stockholm. Förutom filmvisning och pyssel för alla barn var det även dags för vinnaren i Disneys och Sofis Modes Askungen-tävling att ta emot sitt pris – ett par exklusiva Askungen-skor, design Christian Louboutin. Den lyckliga vinnaren heter Sofia Brantmark och Sofia fick ta emot de fantastiska skorna inför en härlig publik i biosalongen.

  Men det var inte bara Sofia som vann. Childhood vann på sätt och vis också. Alla intäkter från SMS-tävlingen gick nämligen till Childhood (förutom teleoperatörernas avgifter). Vi vill därför passa på att tacka alla som var med och tävlade om Askungen-skorna och som på så sätt bidrog med pengar till vårt arbete för utsatta barn!

  /Frida

  Två fina prinsessor framför Skandiabiografen

   

  Mössen hjälpte barnen att pyssla. Foto: Pelle TNilsson

   

  Askungen-skorna passade vinnaren Sofia perfekt! Foto: Modelhouse

   

   

Kommentera

 • Maria 23 DECEMBER 2012 14:05

  Så fine :)

  Hav en god julAnmäl