• 6 SEPTEMBER 2012 17:11

  Ett fint mail

  För några dagar sedan fick vår projekthandläggare Susanne Drakborg ett mail från Maria som arbetar på organisationen Tjejzonen. Hon hade i sin tur fått ett jättefint mail från en tjej som tagit del av projektet ”Storasyster via webbcam” som Childhood stödjer. Projektet innebär att unga tjejer kan få en “storasyster” genom Tjejzonen som de kan chatta med och prata med via Skype. Vi fick lov att dela med oss av det fina mailet på Uppdrag Barn. Så här skrev tjejen till Maria på Tjejzonen:

  “Jag vill ännu en gång tacka er för att ni finns!
  Min Storasyster får mig att må så mycket bättre, trodde inte de fanns nån som tog mig på allvar och lyssna på mig ..
  När jag mår bättre och blir äldre så vill jag också kunna hjälpa andra som inte mår bra!
  Det skulle jag behövt när jag var mindre, men bättre sent än aldrig.
  Denna tid när jag har pratat med min Storasyster har jag lärt mig så mkt, fått mig att inse så mkt
  och fått så mkt positivt tänkande..
  Ja det är helt otroligt vad en sån underbar människa kan göra!
  o tack till dig som fixar allt.
  jag har aldrig fått sån hjälp (väldigt snabbt oxå) o att nån tar mig på allvar..
  Det finns så många underbara människor!
  Tack!!!”

  På vår hemsida kan ni läsa mer om projektet ”Storasyster via webbcam”.

  Foto: iStockphoto

Kommentera