• 27 AUGUSTI 2012 14:00

  Reseplanering

  I projektdelen av kontoret är det inte julplaner som står på agendan, som jag berättade om i förra veckan. Här planerar istället våra projekthandläggare alla projektresor som ska genomföras under hösten. En viktig del i Childhoods arbete är att ha en nära kontakt med alla de organisationer som får stöd från oss. Dels har våra projekthandläggare kontakt med de projekt de ansvarar för över telefon och mail men minst lika viktigt är att besöka alla projekten varje år för att träffa såväl personalen som barnen i verksamheten.

  Reseplaneringen innebär att besök på alla projekt som vi stödjer ska planeras in men också besök på projekt som kan komma att söka stöd inför nästa projektansökningsomgång. Dessutom bokar projekthandläggarna in möten med bland annat myndigheter och andra organisationer i regionerna de reser till.

  Först ut är Britta som befinner sig i Nepal den här vecka och därefter åker till Litauen, Kambodja och Ukraina. Om ett par veckor åker Åsa till S:t Petersburg innan hon åker till Moldavien, Ukraina, Moskva och Kaliningrad. Susanne börjar i Estland, Lettland, Litauen och Polen och åker därefter till Ukraina. En riktigt intensiv reseperiod har startat!

  Foto: iStockphoto

Kommentera

 • Lene Thorn 29 AUGUSTI 2012 13:07

  Hvor er det bare dejligt at se, at du gør så meget for børnene. Har delt din side på Facebook.Anmäl