• 17 AUGUSTI 2012 14:40

  En Entertjej berättar

  Childhood stödjer Skåne Stadsmission och projektet Enter Mötesplats. Enters målgrupp är unga tjejer som hamnar mellan stolarna i socialförsäkringssystemet. Ofta har de på grund av olika svårigheter hamnat i en ond cirkel av isolering, självdestruktivitet och låg självkänsla. Enter vill skapa en varm och trygg miljö för tjejer mellan 13 och 20 år, en mötesplats där de kan umgås i grupp och där det är okej att inte alltid må så bra.

  Så här berättar en Entertjej:

  Jag kom till Enter kanske för att få bättre självförtroende, för att få någon slags trygghet. Jag är blyg och hade svårt att få kompisar i skolan och svårt för att prata med folk.

  Enter är en bra miljö för mig att träffa andra på, man respekterar varandra på Enter. Det känns så skönt att bli sedd och känna att man har stöd, här kan jag prata om någonting som jag inte vet vem jag skulle prata med om annars.

  /Entertjej

  Läs mer om Enter Mötesplats här.

Kommentera