• 9 AUGUSTI 2012 12:15

  Bilda ett Childhood-lag!

  Träningen inför Topploppet är igång. Igår snörade jag på mig träningsskorna och sprang en tur i Hagaparken. Det var lite tungt så här efter semestern måste jag medge men det känns kul att ha ett mål att se fram emot. På kontoret verkar alla laddade inför Topploppet. De fina Childhood-t-shirtsen ligger framme för att påminna oss om vad som komma ska. Några satsar stort och springer milen medan andra ser fram emot 5 km promenad. Men ett lag på minst 6 personer ska vi anmäla eftersom alla lag får en härlig picknick efter loppet plus obligatoriska goodiebags.

  Nu hoppas jag såklart att det blir många som hänger med oss och vill springa för Childhood och barns rätt att få vara barn. Bilda ett lag med kollegorna, familjen eller träningskompisarna. Det vore fantastiskt att få se en massa Childhoodtröjor i Hagaparken under Topploppet!

  Information om hur du springer för Childhood samt anmälan till loppet hittar du här.

  Glöm inte att gå med i vår grupp på Facebook när du anmält dig!

  /Frida

Kommentera