• 2 AUGUSTI 2012 09:55

  The Bridge vann en renovering

  I Minnesota i USA stödjer Childhood organisationen The Bridge for Runaway Youth. Childhood stödjer ett program för sexuellt utnyttjade ungdomar som blivit rekryterade till prostitution i tvillingstäderna St. Paul och Minneapolis. Fokus i programmet ligger på att öka kunskapen om trafficking, utveckla samarbetet mellan lokal socialtjänst och polis och på att förbättra servicen som finns tillgänglig för offer för trafficking och prostitution.

  I våras deltog The Bridge for Runaway Youth i tävlingen “The Life Improvement Project” som IKEA organiserade. När tävlingen var avgjord meddelades att The Bridge for Runaway Youth valts ut till vinnare och för vinsten, ett presentkort på $10 000 från IKEA, har de nu renoverat sina lokaler i glada färger och med mysiga möbler. Lokalerna används i ett program som hjälper utsatta ungdomar som kommit i kontakt med The Bridge att bygga upp ett stabilt och självständigt liv. Med trivsamma lokaler kan The Bridge skapa en viktig trygghet och hemkänsla för ungdomar som verkligen behöver det.

  Vardagsrummet före

  Vardagsrummet efter

  Bilderna kommer från The Bridge for Runaway Youth. Fler bilder från renoveringen hittar ni här.

   

   

Kommentera