• 6 JULI 2012 17:01

  Hälsningar från Marstrand och Stena Match Cup!

  I onsdags ankom jag och Childhoods generalsekreterare, Anna De Geer, till Marstrand. Solen strålade och längs Marstrands kullerstensgator strosade Stena Match Cups glada evenemangsbesökare. Ellika Mårtensson, som är insamlingsansvarig på Childhood, hade redan varit på ön ett par dagar och rapporterade om spännande tävlingar och ett mysigt Stena Kids Corner.

  Två dagar senare må regnet ösa ner men vi är mer än nöjda med Childhoods deltagande på Stena Match Cup så här långt. Ett rafflande Childhood Race, viktiga donationer, intresserade eventbesökare och inte minst många härliga barn i Stena Kids Corner har bidragit till fantastiska dagar! För er som inte har haft möjlighet att hälsa på oss på Marstrand kommer här ett par bilder från Childhood Race. Fler bilder kommer imorgon.

  /Frida

   

  Årets Childhood Team under Childhood Race bestod av Ellika Mårtensson, Frida Gustafsson, Felix Mårtensson, Anders Bagge och Anna De Geer (ej med på bilden). Som bilden tydligt visar var det ett riktigt laddat lag som klev ombord på båten!

   

  I år hade Childhood inte någon egen båt. Childhood-loggan var istället med på alla båtar. Under Childhood Race seglade Team Childhood på Skuld/Bangerhead-båten. Vi vann inte, men oj vad skoj vi hade!!

  Anders Bagge summerade Childhood Race: "Vi vann kanske inte pokalen men vi vann 475 000 kronor till Childhood." Efter prisutdelning för Childhood Race fick Childhoods styrelseordförande Jane Olsson Thorburn ta emot en check till Childhood från Jan Torstenson, VD för Brandspot. Donationen kommer från en del av de sponsorintäkter som kommer in under Stena Match Cup Sweden. Det är viktiga pengar som givetvis kommer gå direkt till vår projektverksamhet.